top of page

SALON ELİT BEŞYILDIZ

Güncelleme tarihi: 19 Ara 2021

Salon Elit Beşyıldız Sultanbeyli olarak mekanımızda siz çiftlerimize birçok hizmet sunuyoruz. Tecrübeli ve dinamik olan büyük bir ekiple düğününüz için gerekli davet hizmetini sağlıyoruz. En özel anlarınızı ölümsüzleştirecek dış çekim, panoramik çekim ve sinevizyon gösterimi gibi son teknoloji fotoğrafçılık hizmetlerimiz de bulunuyor. Davetinizden önce rahatlıkla hazırlanabileceğiniz bir hazırlık odamız da mevcut.



Usta aşçılarımızın profesyonel mutfağımızda sizler için hazırladığı birçok lezzeti barındıran menü seçeneklerine sahibiz. Tavuk, kırmızı et, balık menülerinin yanında sulu yemek ve döner menümüzle de çeşitliliği artırdık. Kuru, yaş pasta ve alkolsüz içeceklerden oluşan ikramlık menümüz de bulunmakta. Dilerseniz katlı düğün pastası da hazırlıyoruz. Düğününüzün en önemli ayrıntısı olan menünüzü titizlikle hazırlıyor ve deneyimli servis ekibimizle keyifli zamanlar geçirdiğiniz sofralarınızla buluşturuyoruz.



“Anadolu Yakası düğün salonları arasında yer alan mekanımızda, dört mevsim yüzlerce davete ev sahipliği yapıyor ve binlerce misafirimizi ağırlıyoruz. Müşteri memnuniyetiyle çıktığımız bu yolda en iyi hizmeti vermek için her geçen gün daha çok çalışıyoruz. Siz de sevdiklerinizle kutlayacağınız bu özel günde mutluluğunuza ortak olmamızı isterseniz sayfada bulunan iletişim bilgilerini kullanabilir veya yan tarafta bulunan formu doldurarak sizinle iletişime geçmemizi sağlayabilirsiniz.”

Mekanımızda yuvarlak masalar tercih ederek sıcak ve samimi bir ortam yarattık. Beyaz ve mor renklerin yanında gümüş rengini kullanarak şık ve modern bir ambiyans oluşturduk. Yüksek tavanımızdan aşağıya uzanan taşlı büyük avizelerimizle mekanımıza gösterişli bir hava katmak ve salonumuzu daha aydınlık bir hale getirdik. Masa süslemelerimizde gümüş renkli suplalar, uzun ve büyük şık şamdanlar kullandık.


Elit Mekânda Kaliteli Hizmet


Yüksek tavanlı ve kolonsuz salonumuz oldukça ferah ve geniş. 750 ile 1000 kişi arasında konuk ağırlama kapasitemiz bulunmakta. 900 metrekarelik büyük salonumuzdaki açılır balkon camları ve tavandan klimalı havalandırma sistemimizle sizlere nefes alınabilir bir alan yarattık. Yüksek kapasitemize uygun davet alanımızda çift giriş ve çift asansör kullanarak davetlilerimize ulaşım kolaylığı sağladık.

78 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page